11 iunie 2009

UNIREA URZICENI, campioana. POLI TIMISOARA, loc 2. Bravo!

Felicitari noii si merituoasei campioane a Romaniei, Unirea Urziceni ! Performanta excelenta, surpriza si nu prea...in acest an, tertetul serios patron Bucsaru-manager MM Stoica- antrenor Dan Petrescu (artizanul princeps al succesului) au alcatuit o echipa deosebita, care intra iata, la 3 ani dupa ce a parasit Liga a 3-a, joaca direct in grupele Ligii Campionilor.

Poli Timisoara a terminat pe locul 2, finalmente, primind punctele inapoi de la TAS, cele 6. Pe merit, Banatul n-a fost chiar fruncea..., dar e vicecampioana, va trebui sa joace 2 tururi preliminarii pentru a intra in Liga Campionilor si joaca finala Cupei Romaniei. Bravo lor!

Dinamo e marea perdanta a acestui campionatului. Doar pe locul 3. Agitatia conducerii, neprofesionalismul multora dintre jucatori, starea de tensiune din randul echipei, poate si nepriceperea lui Rednic, toate au dus la acestui campionat de catre dinamovisti.

Fosta campioana, CFR Cluj, a terminat pe 4, intr-un an in care n-a excelat, dar ramane cu amintirile frumoase din Liga Campionilor cu Roma si Chelsea.

Pe 5, surpriza mare, echipa lui Porumboiu, SC Vaslui !...Cu o victorie aparata si chinuita la Craiova, iata-i pe moldoveni intrati in Liga Europei.

Pe 6, ultimul loc de cupe europene, a fost Steaua. Dupa cel mai slab sezon din ultimii 20 de ani, si ca evolutie si ca rezultate, stelistii reusesc cu chiu cu vai sa intre in Liga Europei...

A fost, asadar, si sezonul 2008-2009 la fotbal. Sa speram ca rezultatele nu vor fi la fel de proaste in viitoare editie a cupelor europene precum in sezonul incheiat, iar Nationala Romaniei, cu un antrenor nou si ambitios, Lucescu jr, va putea macar sa evolueze altfel decat in ultimii ani, sa obtina rezultate mai bune in ce meciuri au mai ramas din actualele preliminarii ale CM, dar mai ales in viitoare editie a preliminariilor CE.

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web