18 martie 2009

Infractorii imobiliari vor avea, in plus..., o problema (tehnica).

De-a lungul timpului, infractorii (si cei imobiliari sau...mai cu seama :) ...) s-au perfectionat.
Unul dintre mijloacele predilecte ale escrocilor era...falsificarea cartilor de identitate, prin care diversi mafioti semnau la notar in locul proprietarilor de drept, cu acte subtilizate sau falsificate si instrainau imobile, cu incasarea unor sume consistene de bani sau puneau la punct "trasee" (cu/ fara colaborarea unor notari...mituiti, chiar parte in escrocherie) prin care dobandeau imobile in mod fraudulos.
Acum, Notarii Publici vor putea verifica datele de pe cartea de identitate pentru oricine va veni sa semneze vreun act in notariat, inclusiv daca fotografia corespunde realitatii.
Masura a fost decisa inca din anul trecut, dar se va aplica de foarte curand (a declarat vice-premierul D.Nica azi, la Realitatea tv).
...Tocmai ce aflam cum in Romania au fost "produsi"... 15.000 de specialisti (nicio legatura cu acei "fosti" ai PNTcd si ai lui E.Constantinescu :) ...) cu diplome falsificate (conform fostului ministru Miclea al Educatiei, unele "smenuri" "au fost obtinute la presiunea unor parlamentari" !!), cu tot atatia infractori plus cei care au lucrat in mega-escrocherie, dintre care unii "activeaza" inclusiv prin functii "la stat" (mai cu seama pe "suportul" asa-ziselor "institutii de invatamant" superior neacreditate "Alexandru Ghica" si "Europa Ecor" din capitala judetului Teleorman, Alexandria - ce o fi "lucrat" Liviu Dragnea, care domina totul in acel judet, de ani de zile, ba chiar ajunsese Ministru la "Interne"...?).
Si "carnetele" de sofer luate prin mita sunt in ancheta in multe judete...
Trebuiesc pedepse aspre pentru (toti) acesti criminali!

2 comentarii:

Ina spunea...

La ce se intampla azi, vedem ce nenorocire e in societatea romanesca la nivel de lege, justitie, politie.

Daca atatia ani nu era influenta politica asuprea celor indreptatiti sa faca legea si sa o puna in aplicare, nu ajungeam sa fim rasul Europei. Si al Uniunii Europene.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Ina:

Asa-i, Justitia este un mare "ghimpe" in reputatia Romaniei. Atata interna, in ochii propriului popor, cat si cea internationala.

Asteptam rezultate concrete, astea conteaza! Au fost si manevre si smenarii grosolane, mizerii, de la factorul politic, mai ales pe vremea "regiei" Rodicai Stanoiu si in anii justitiei "Chiuare" PN(a)Liste de multe ori...

Sa speram ca lucrurile se vor concretiza in fapte si decizii importante (Codurile!, de ex...), care sa duca la adevar, dreptate si respectarea legii in Justitia de la noi. Inclusiv in interzicerea auto-reglementarii salariale (absolut jignitoare la adresa contribuabilului roman de rand!) pe care au practicat-o si o practica magistratii, cu salarii si sporuri si beneficii si pensii si...asa mai departe :)... colosale.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web