4 ianuarie 2009

170 milioane EUR datorii RESTANTE la banci...

...ale cetatenilor din Bucuresti! E drept, nu doar cele la creditele ipotecare sau imobiliare, ci si la cele de nevoi personale, cumulate (conform Bancii Centrale, creditele "capitalistilor" inseamna 180 MILIARDE EUR, "la zi"!).
...Ceva de lucru in plus pentru executori, plus evaluatori si functionari ai bancilor...
Deh, unde nu e cap, unde lacomia..., unde inconstienta..., unde prostia..., unde influentele spoliatorilor din banci..., unde proasta analiza a perspectivei locului de munca si/ sau pietei...., unde smecheria... etc, iata "rezultatele"!
Cum mai spuneam si in alte situatii, asa se pierde locuinta, asa se "rateaza" poate vieti..., se "toaca" sanatatea si viitorul unor oameni.,. Inca un exemplu: apartament de 3 camere in Dr.Taberei, achizitionat in bloc din 1976 cu 127.000 EUR, cu avans al "cumparatorilor" de 29.000 EUR si de la banca...98.000 EUR (sa fie "primit"!!), se vinde la licitatie cu...66.500 EUR. Pierderile? Pe langa locuinta in sine (unica, a celor ce achizitionasera cu credit ipotecar)..., calculele sunt simple.
Sa mai si gandim, nu doar...sa "muncim"! Nu toti suntem de specialitate, insa, iar sfatuitori de incredere, corecti, dedicati clientului, "specie" rara... Din pacate.
Si, evident, nu toti lucram "sus"..., la stat (?!), MIRA, regii, MApN, pile la..., cunostinte la..., relatii la... ("PCR"-urile noi si vechi!) sau "listacii" primariilor (sau primarilor) cu locuinte ANL..."pe ochi frumosi" (si nu numai) !
Made in Romania (cu specializare...si specialitatea "casei" in Bucuresti...) !

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web