5 decembrie 2008

"Tun" imobiliar al lui Voiculescu : 60,5 mil EUR praduite (conform rechizitoriului procurorilor). Etc...

"Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, va fi judecat de magistraţii Tribunalului Bucureşti pentru o 'afacere' prin care ar fi prejudiciat Ministerul Agriculturii cu aproape 60,5 milioane de euro". Acesta " este acuzat de spalare de bani si de faptul ca si-ar fi folosit influenta...pentru ca firma sa, Grivco SA, sa obtina Institutul de Cercetări Alimentare SA (ICA), cu tot cu bunurile pe care le detinea...". (www.ziare-reviste.ro)
Cot la cot cu seful PC si al "Antenelor" noi...(cele TV) si vechi ("Felix", colaborarea...) au fost chemati in judecata si fostul ministru PNL al comunicatiilor, dar si dir.ex.la Grivco (a lui Voiculescu), Sorin Pantis, proaspat neales in Parlament, dar si reputatul dr.Gheorghe Mencinicopschi, dir.gen. la Agentia Domeniilor Statului (ADS).
"Pentru a recupera prejudiciul, procurorii au instituit deja sechestru asigurator pe mai multe conturi bancare şi pe un imobil al lui Dan Voiculescu, precum şi pe un teren şi pe doua apartamente din Capitala ale lui Sorin Pantis".
Printre alte smecherii cu referire la imobiliare ale lui Voiculescu...exista si momentul 2001, cand Voiculescu a luat un apartament pe Bulevardul Kiseleff cu numai 70.500 USD (cand valora dublu!) www.cotidianul.ro . Ce mai inseamna azi in conturile familiei Voiculescu suma asta? Un mizilic...
Familia lui Dan Voiculescu – prin...(GRIVCO) SA - este arendas la Academia Romana (in colaborare cu care da si un premiu "de excelenta" pentru..."un roman", in fiecare an; asta..."ca multumire"?). "Acest lucru s-a intamplat pe data de 03.10.2007, cand intre arendatorul Academia Română si arendasul GRIVCO s-au incheiat doua contracte de arenda" (www.gandul.info- februarie a.c.), pe 20 de ani, cu drept de prelungire pe alti 20, dupa doar doua luni de cand Academia primise gratis terenurile de 2.700 ha de la Agentia Domeniilor Statului (iarasi ADS?!...), in comunele Gostinul si Baneasa (din judetul Giurgiu).
Academia "incaseaza" de la Grivco "uriasa" suma de 100 de kilograme de grau pentru fiecare hectar...
In Corbeanca, in padure, Voiculescu "a cumparat aproape patru hectare de teren. Cum legea da voie unei persoane sa ceara autorizatie de despadurire pentru cinci procente din suprafaţa detinuta, dar în nici un caz pentru mai mult de două sute de metri patrati de padure, Voiculescu a apelat la un tertip. Si-a improprietarit si cele doua fete, astfel incât toti trei sa poată defrisa în total sase sute de metri patraţi plini de copaci.De taiere s-a ocupat firma care urma sa faca şi castelul fostului sef al Partidului Conservator, firma detinuta de fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis" (www.cotidianul.ro - oct.2008).
..."Solutia imorala", reprezentata de PC si Dan Voiculescu, a putut fi o solutie in 2004 (scurta...) pentru formarea guvernului, dar si pentru PSD de a accede mai facil la TV, la emisiuni de lauda si osanale pentru PSD&PC si cat mai multe injurii la adresa lui Basescu si PD-L (atat in 2004, cat si de atunci pana acum...).
Azi, vedem cum mai toate sunt directionate la PSD (cu exceptia cuplului Nastase-Iliescu si "picanterii" gen Vanghelie-Madalin Voicu) spre guvernare cu PD-L, inclusiv..." analistul de casa al familiei Voiculescu, Ion Cristoiu. De obicei, cuplul Gadea-Cristoiu avea o unica misiune: să-l toace pe Basescu, să-l faca bucati si sa-l arunce la caini. De circa patru ani, asta se întaplazi de zi în emisiunile lor. Nu existaexcepţie, singura variabilafiind gradul de isterie antiprezidentiala Acum, de cand painea şi cutitul se afla la Cotroceni, ce auzim pe canalele familiei Voiculescu? „Traian Basescu castiga al doilea mandat fluierand“, PSD a suferit „un esec de proportii“ si nu are nicio sansa la prezidentialele din 2009, iar Ion Iliescu nu detine nicio putere in propriul partid, asa ca opiniile sale merita sa fie ignorate. Cireasa de pe varful tortului a fost insa apelul facut de Ion Cristoiu la 'intelepciunea' presedintelui Romaniei, caruia i-a recomandat sa realizeze - pentru binele tării, bineinteles! - un guvern PDL-PSD" www.evz.ro - azi.

2 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

toate cele bune!

Anonim spunea...

DA-L IN MA-SA, E UN SECURIST SMECHER, GURALIV SI NUL POLITIC.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web