7 noiembrie 2008

Tiganci la vanzare in..."patinoarul" lui Oprescu. Tiganie PNGcd-PNL in Pantelimon.

In vizitele sale prin pasajul de la Universitate, cu cohorta de presa dupa el...(ce-o fi cu el de nu mai apare zi de zi? A..., e in campanie tov. Felix & co, deh... :) ... ), nu o fi sesizat si dl primar general ca plateste din banul bucurestenilor pentru...un patinoar? Pe jos, s-a pus o gresie mare, ultralucioasa, alunecoasa..., care pe timp de iarna si chiar vara va fi pur si simplu patinoar, in tot Pasajul Universitatii. Prostie cu carul!
Tigancile si-au instalat bisnitareala si printre praful si muncitorii ce se straduiesc sa termine pasajul de la Universitate, cu ingreunare si mai mare pentru pietonii ce se incumeta s-o ia pe acolo, de voie sau de nevoie...
Domnul primar general poate afla ca "fraticul" Popescu a scapat sectorul 4 de ineptia cu palmierii, poate-si scoate si dansul din cap si ne scapa de mizerabila idee similara, cu palmierii si pietrisul din locul ceasului de la rondul "Universitate" ....Doar nu s-o vrea sa ninga in Bucuresti pe...palmieri, sa fim precum aia din aproprierea tropicelor, care au vazut anul asta zapada pentru prima data in ultimii 60 ani?!
...In schimb, in zona Pantelimon-Iancului, prostie cu...parul! S-au ciomagit reprezentantii PNL cu oamenii lui Becali, s-au rupt panouri publicitare, afise si..."capete". Picioare, suturi, scuipaturi, pumni in ochi...umflati, injuraturi ca la gura cortului, circ, politai. De obicei, dreptatea e la mijloc, fiecare parte acuza pe cealalta, cu argumene...
Gesturi urate in campania electorala prezenta. Nu numai in Capitala...
La prezenta lupta "liberalo-penegista" nu putea lipsi Orban, actual ministru la transporturi si fost presedinte la organizatia liberalilor bucuresteni. Dincolo de nefericirea acelor care au suferit in mizerabilele agresiuni fizice si fizice de aseara, Orban a reusit din nou sa se faca de ras. Ca la fiecare sfarsit de an (ne amintim de povestea "smechereasca" a nelovirii unei fete pe zapada si neplecarii lui Orban de la locul accidentului din cartierul Cotroceni...).
Politia a intervenit, dar cu incetinitorul si fara fermitatea ce se impunea...de rasul lumii !
Dezagreabila campanie electorala, oricum. Ce votam, idei, oameni, promisiuni, sperante, partide sau...?! Vai de ei (ele). Sau...de noi?!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mos Oprescu nu e si el cu pesedelul la campanie,ca Vanghelie si Ontanu?
Ce tiganie? Azi Geoana zicea ca i-a atact PDL cu mitralierele pe camp. E dus rau omul.
In Dolj e sarbatoare zi de zi cu pesedelul,zaibar,mici,praz si circ cu Geoana si pampersi!
Hai pa!

Anonim spunea...

Doarme pe el Oprescu,nu are ma nici in clin nici in maneca el cu administrarea si Bucurestiul,e doar un smecher si teatragiu de duzina,cu o buna scoala oratorica invatata de la securistul de tasu. E ceea ce numeau aia comunist de omenie.Cum zicea Vanghelie,care nu l-a vrut ca primar general,e influentat si i se dau ordine de la fostii lui sponsori din campanie,Puiu Popovici si altii...,care mai de care.
E si el om politic,pesedist "de sange" de al lui Iliescu, ce mama dorului!

Anonim spunea...

Nu e nici un fel de campanie, domne, campanie electorala nu exista, nu sunt idei, ci doar circ si mita.
Ma sperie ca am credit si am rate, vine foamea peste noi, nu ma intereseaza de Oprescu, Orban, Basescu, Tariceanu, Geoana, Nastase si toti politicienii de la noi.
Astia au averi adunate, sunt bogati, nu sufera, suferim noi, amarastenii, angajatii si daca firma asta de birotica isi reduce activiatea, cum se aude, ce facem noi, unde ma angajez?
In Mioveni, am aflat ca datorita Dacia, se inchide si la ei, iar tata intra in somaj, cine il mai angajeaza la 59 de ani si unde?!

Cel mai tare nu ma intereseaza de Iliescu, cauza multor rele perpetuate in tara asta, daca nu era comunistul asta, altfel arata Romania, mult mai bine.

Apropo, in Pitesti sta varamea de 3 luni cu apartamentul de trei camere si nimeni nu se arata interesat sa-l ia. Am vecina de bloc, pe strada Vicina, in Rahova, din septembrie a scos garsoniera si n-a vanduto nici acum, ia dat 55000 atunci, acum proasta sta si da anunturi si pe la agentii. Chiar e moarta piata imobiliara, aveti dreptate astia care scrieti de astea, de data asta.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web