2 octombrie 2008

Tony. Semedo. Oameni...Fotbal...Viata. Steaua-CFR. RESPECT !

Veniti ca jucatori (considerati astfel...) de "mana a doua" de pe meleagurile portugheze, doi OAMENI marcheaza cluburile de fotbal principale, la ora actuala, din Romania, Steaua si CFR Cluj-Napoca.
Semedo a ajuns primul in Romania, in Ardeal. CFR a castigat atat campionatul, cat si cupa in Romania in acest an si cu ajutorul important al lui Semedo. Jucator tip-"felina", alearga, paseaza, munceste, gandeste. Mare jucator! Chiar daca inca nu a demonstrat consistenta si in cele doua meciuri ale Stelei in Liga Campionilor, ci doar in campionat, Semedo este jucator de rasa. Si de clasa europeana.
Tony. Cel mai bun jucator in meciul de la Cluj-Napoca de aseara, intre CFR si marea echipa Chelsea Londra, a miliardarului rus Abramovici. Aceasta echipa A NOASTRA, CFR, a fost egala actualei detinatoare a Ligii Campionilor, Manchester United, pierzand finala de acum cateva luni de la Moscova la loviturile de la 11 m ! Si, aseara, CFR a jucat fantastic, demonstrandu-si siesi si aratandu-ne noua si lumii ca alcatuiesc astazi o echipa mare a Europei. Putea castiga chiar, a avut cateva ocazii, ca si Steaua la Firenze, a ratat...Cea mai importanta ocazie a fost aceea a ginerului "marelui blond" al Olteniei, Iliei Balaci, liderul "Craiovei maxima", l-am numit pe Eugen Trica. Dupa ce jucase cativa ani la Steaua, castigand cupe si campionate, iata-l pe Trica revenit in 2007 din Bulgaria la CFR si fiind liderul echipei ardelene, azi.
...Ieri, Trica a lovit bara portii lui Cech, in cel mai important meci din viata sa. Ca si al CFR-ului. N-a fost sa fie gol...Chiar si asa, CFR a facut un egal istoric, de senzatie in Europa !

Tony, francezul traitor in Portugalia, care se simte azi mai inainte roman (vorbeste frumos limba romana!), apoi portughez si, finalmente, francez..., a ajuns in Romania datorita lui Semedo. Acesta, fiind deja la CFR, l-a sfatuit sa vina negresit alaturi de el in Romania. I-a dat, astfel, sansa sa-si salveze tatal de la moarte, intrucat fara banii de la CFR nu ar fi putut sa-l opereze pe tatal sau, aflat aproape pe moarte...Lucru pentru care Tony are numai cuvinte de lauda si multumire pentru Semedo.

Tony si Semedo au fost adversari acum cateva zile, inainte de meciurile Stelei si CFR-ului cu Fiorentina si, respectiv, Chelsea. Au facut egal in meciul CFR-Steaua. Apoi, iata ca si Steaua si CFR au scos egaluri frumoase in Liga Campionilor. Adversari si prieteni, Tony si Semedo aduc valoare si putere Stelei si CFR-ului. Si, esential si emotionant, cum spune Tony, atat Steaua, prin ceea ce a insemnat si inseamna ea in Europa (fosta castigatoare si finalista si semifinalista a Cupei Campionilor, singura echipa romaneasca din Liga Campionilor pana in 2008, aducatoare a aprox 50 % din punctele Romaniei in Europa etc...), ca si CFR, prin parcursul superb de pana acum din actuala editie de Liga Campionilor, au adus RESPECT pentru fotbalul ROMANESC.
Tony si Semedo. Doi OMANENI.

Multumiri si FELICITARI !

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web