13 octombrie 2008

Pentru ca saptamanalul "Capital" il (va) scoate pe Becali cel mai bogat, Patriciu spune..."Adevarul": "Ba, io, ma!"

Intrucat de ani de zile CAPITAL scoate catalogul "Top 300" cu cei mai bogati romani (si inca doua, unul cu femeile de succes, altul cu unde e mai bine ca salariat sa muncesti...), "Adevarul" s-a gandit sa mareasca "trocul": 500.
Oare a cedat copyright-ul CAPITAL? In ritmul asta, n-ar surprinde pe nimeni ca, la anul, sa-l vedem pe Vantu ca-si "trage" in "Cotidianul" si el top ("Top 700"), in care el sa fie...nr 1, evident! :)
In orice caz, daca in CAPITAL Becali e cel mai bogat roman, Patriciu a aparut (cum altfel?!) "cel mai tare..." in ziarul sau, "Adevarul". Nu suporta omu' locul secund, deh...
Cate milioane de euro or fi...curate in vreunul din top-uri ? Si cati de acolo au dat / luat/..."Cu mainile curate"?, de-a lungul timpului...?
Si cate milioane de euro sunt in banci romanesti (sau active romanesti)?...Si cate proprietati, de orice fel, nu sunt pe nume "ascunse" (rude, ONG, companii din paradisuri fiscale cu zero lei platiti in Romania)?!...

Raspunsul il stim. Zarurile sunt aruncate.

Si inca o remarca: IMOBILIARELE sunt un loc de prim-plan in top-ul cu pricina al ziarului "patrician". Era imposibil sa nu fie asa.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, e multa mizerie in lumea asta a bogatanilor, umana, morala.
Ai avut dreptate, a vrut Patriciu, asa e, de-al dracu sa fie el mai tare ca Becali, si-a scos el top in ziarul lui.
Ciordeala, Petromidia, fratia cu PSD etc.
Becali? Armata sa traiasca! Dupa aceea, floare la ureche.
Pe cine mai interseaza astea?

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web