3 octombrie 2008

Nimic nou: unii parlamentari romani, escroci...Noutati (si nu prea) de si din frunte: Taracila si Nicolicea. Si Zamfir-UNIM.

Iata cum aflam, cu stupoare si nu prea..., de o Hotarare parlamentara privind marirea substantiala a pensiilor parlamentarilor. Ea a fost data "pe sest", nu de plen, ci de astia din frunte..., Birourile permanente ale celor doua camere parlamentare, fara informarea publicului, a contribuabilului roman. Sefi de trib: smecherii PSD Taracila si Nicolicea. Si, evident, semnatari ai Hotararii de furt.
Acum ceva timp..., aflam cum multi parlamentari escroci incasau sume pentru chirie in Capitala, desi sunt milionari in euro..., desi aveau case si apartamente in Bucuresti sau luau bani si pentru (ce tupeu de borfasi ordinari !)..."deplasare cu avionul", cu toate ca stateau bine-merci in Bucuresti !!.
A..., sa se intample ceva de cand au fost pusi la zidul infamiei, ca niste mafioti de duzina, de presa (mai cu seama de Morar, "Nasul", la B1 tv)? Au promis..., dar au lasat-o moale, "nu mai e timp"... :) . Penibil! Timp
Fi-ne-ar scarba de ei !
O remarca pentru Taracila: dupa ce a facut legea in multe zone din sudul tarii, unde e latifundiar (ex: Calarasi, unde a luat si posturi de radio etc), iata-l pretandu-se si el la aceasta mizerie, de a-si mari pensia..."Saracul" !
Nu va mai saturati, "dragilor"?
Ca prietenii au ramas intre "fostii" psd-isti baroni, gen Mischie, si actuala garda, e arhicunoscut. Iata-l pe nea Mischie, domn profesor- papagal, cam afon intr-ale cartii in istorie (cum ne amintim...), cu tipografie pe numele neveste-si "trasa" de pe vremea cand era mahar la judetul Gorj (fonduri moca directionate smechereste, de la maica UE), iata-l...cum si-a depus el, asa..., subit, dosarul de pensionare, afland ca smecherii psd-isti Taracila si Nicolicea au "pus-o" de-o hotarare in care pensia parlamentarului sa fie la nivel de ultima incasare bruta, ca parlamentar! Adica, nu cum isi dadusera ei o lege speciala, nu cu mult timp in urma, in care se facea o medie pe ultimul an..., reiesind oricum o pensie foarte mare.
Halal !
Nu pot sa nu-l amintesc si pe parlamentarul cel mai absent de la lucrarile oricarei Camere a Parlamentului nostru, in ultimii 4 ani, G.Zamfir, care are o avere enorma, cu apartament in Bucuresti, alte sase in Otopeni, fel de fel de dezvoltari imobiliare...si firme, terenuri cat cuprinde, cu sume mari de banet in posesie, actualmente deputat PNL de Ilfov. Baiat-de-baiat: stoarce si el 700 de euro pe luna..."pentru chirie". N-are unde sta. "Saracul"! Si asta...
Si cand te gandesti ca omul a condus pana de curand Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNIM)..., una din multele existente pe piata imobiliara (acum, in fruntea UNIM a ajuns Moldovan Sandra, din Cluj Napoca). Pai cu atata avere, Zamfire, te pretezi la ciordeala asta de 700 de euro lunar, de bugetul asta al statului, vaca de muls si stors a ator aranjamente (si) ale parlamentarilor?!
Apropo: la recentul targ "Condominum" de acum vreo saptamana, G.Zamfir zicea si el ca "15-20% din ofertele de la Condominium " sunt, in fapt, TEPE ! Aoleu? Doar atat? Dar din restul, cat?! Si ce l-a apucat pe Zamfir sa declare asta la un targ unde chiar UNIM era partener de conferinta? Hm... Oarece interese, evident. Pai, tu organizezi, tu critici pe cei ce sar cu banu' la targ si expun?! :) .
Nimic nou. Doar tipuri de parlamentar din Romania.

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web