6 octombrie 2008

Isarescu GARANTEAZA: nu-s motive de ingrijorare...

Declaratii ale dlui Isarescu, in aceste momente:
"Suntem pregatiti cu tot arsenalul necesar"...
"Putem garanta"...
"Lichiditatea nu e o problema"... Criza e "relativ artificiala", generata si de "instabilitatea de curs" si a "stirilor mai putin dragute"...
"Cursul valutar s-a modificat in limite normale", "piata valutara din Romania e o piata vie"...
"Nu exista motive de ingrijorare PROFUNDA"...
Deci, sa stam calmi, "la locurile noastre", "dormiti linistiti, FNI (pardon...) Guvernul lucreaza"...?!
Desi evoca faptul ca "panica se poate instaura din te miri ce", desi recunoaste, indirect, ca exista motive de ingrijorare, dar nu chiar profunda..., Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a tinut astazi sa ne linisteasca.
Primul ministru a plusat si mai mult, pedaland mai ales pe nesustenabilitatea maririi salariilor (inceputa prin introducerea de PSD la urgente in ordinea de zi a legii de marire cu 50% a salariilor cadrelor didactice si "ademenirea" parlamentarilor prezenti de a vota in unanimitate...; cine si-ar fi permis in an electoral sa voteze altfel ?!). Foarte bine, dle prim-ministru, dar de ani de zile...ce s-a intamplat, cum ati procedat? Cine a stimulat acest lucru prin declaratii si pomeni elecorale si alte smecherii?!
PNL-ul n-a spus ca suntem cei mai tari si mai mari, ca totul e superb etc, PNL-ul n-a votat in corpore pentru marirea cu 50% salariile profesorilor, cu ce achitati pensiile marite la anul (mariri devansate deja...) etc?
Sa fi ajuns Tariceanu la "mintea romanului de pe urma"?
Isarescu a incheiat: "...Ponderea salariilor in Bugetul Romaniei este cea mai mare din Europa"... "Cumparati titluri de stat"...
Bine e sa fie bine.
In afara, nu mai se pune problema daca e sau nu criza, ci doar exista problema amplitudinii si efectelor ei. La noi, dupa cum sustine Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei si primul-ministru al Guvernului Romaniei, e (inca...) bine.
E...? Si...pentru cine?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Vai de ei,Doamne...!!Si vai de noi,frate!Acum s-a trezit Tariceanu cu ai lui caltabosi?Ei isi fac pensii de 140 milioane de lei vechi pe luna,iar la profesori nu au?Sa aiba,tu-i mama lui de guvern cu cine are sa le mai dea 1 vot astora,ma!

Anonim spunea...

CE GARANTEAZA ISARESCU? VINE VALUL INTR-O ZI, INTR-O NOAPTE SI DARAMA SANDRAMAUA, CU ISARESCU SI TARICEANU IN FRUNTE!!!

BURSELE PICA,LEUL LA FEL,RECESIUNE SI CRIZA PESTE TOT,GUVERNUL ASTA FANTOMATIC CU 15% SI PSD CALARE PE EL 3 ANI S-A TREZIT DIN BETIE LA SFARSIT DE MANDAT HOTESC SI ACUM NU MAI VREA SA MAREASCA SALARIILE.

NESIMTITII DRACULUI ! AU FURAT 4 ANI IAR,SI-AU FACUT AFACERILE,AVERI CU NEMILUITA,SALARII SI PENSII ENORME,IAR AMARATII CAND VOR UN SALARIU NU DE 7 MIL,CI DE 10,CA PROFESOR DE GIMNAZIU SAU LICEU,ZICE TARICEANU CA NU ARE BANI!
PSD SI PDL SPRIJINA PROFESORII DOAR ELECTORAL,PDL HAI CA ARE SCUZA CA L-A ARUNCAT DIN CARUTA PNL CARE A VRUT SA GUVERNEZE CU PSD DUPA CE LUMEA I-A VOTAT MASIV DOAR CA ERAU CU BASESCU SI CONTRA PSD, DAR CEL MAI DEMAGOG PARTID E PSD.
TOTI O APA SI UN PAMANT.

Anonim spunea...

mincinosi!
borfasi!
escroci!

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web