13 octombrie 2008

De ce Guvernul si Parlamentul se trezesc din HULIREA romanilor NUMAI dupa dezvaluirile presei si "injuriile" lui Basescu? Cati PORCI s-au ingrasat !?

De ani de zile, Tariceanu si-a modificat legile asa incat Agentiile Guvernamentale (direct subordonate guvernului sau...apropriate) sa ajunga vaca de muls pentru smecherasii de partid. Asa au ajuns cei de la PNL si UDMR sa-i transforme pe pesedistii din perioada de "mutenie si frica" in presa romaneasca si ciordeala fara scrupule si noima din anii 2000-2004 in mici copiii...
Dupa ce presa a demascat salariile si pensiile jignitoare la adresa romanilor ale escrocilor numiti in posturi ultra-caldute de guvernanti (chiar si alte partide punand mana pe anumite posturi din esalonul doi..., in cantitate mult diminuata in raport cu tandemul PNL-UDMR), cand familii intregi au ajuns sa fie angajate (sot, sotie, fii, fiice, nepoti s.a.) cu salarii uriase (de scarba, nici nu le pomenesc), cu femei in concediu maternal si salarizate ca si cand ar fi la munca sau cu un boss la agentie guvernamentala angajandu-se propriul consilier s.a.m.d., n si n chestii absolut batjocoritoare..., strigatoare la cer, iata ca acum cateva momente, Tariceanu a anuntat ca nu va mai permite sa existe salarii peste cele ale unui secretar de stat (si corespunzator), in toate Agentiile si Autoritatile in subordinea guvernului.
Salariile NU sunt tot alea cu veniturile, dle prim-ministru. Asta una.
A doua: cati PORCI ati ingrasat, aveti numarul lor? Cu sau fara caltabos, evident.
In fine... Cert e ca, iata, dupa ce modificase legea in sensul NElimitarii salarizarii sefilor din acele institutii, printr-o Ordonanta de Urgenta de acum vreo 8 luni, netrecuta nici azi prin Parlament (ceva incredibil !), iar toti ceilalti de...sub ei isi urcasera in cota cat mai mare din ce incasa seful, dupa ce si-a imbuibat preferatii, iata ca Guvernul s-a trezit, in ceasul trecut de 12 si inainte de alegeri, incercand sa dreaga busuiocul.
De asemenea, dupa ce fel de fel de politiceni, politruci, profitori ordinari, mafioti la propriu chiar..., erau in doua-noua-...n AGA, Cons. de Administratii ori de Privatizare (ex: cazul neprivatizarii CEC-ului, unde desi nu s-a privatizat, escrocii politicieni si-au luat sute de mii euro!), s-a gandit si Tariceanu azi sa convoace ministrii s.a. pentru a limita la 1 (una) astfel de apucatura. Sa apuce, ma, toti, ce naiba!
Si Parlamentul modifica... : senatorii, deputatii, Presedintii de Consilii, Primarii si alti sefi politici NU mai au voie sa fie in AGA si Consilii de Administratii si/ sau Privatizari. Asta s-a adoptat azi in Senat. Oare va trece si in Camera pastorita de Olteanu?
Compenseaza insa Relu Fenechiu (PNL): pe unii functionari parlamentari omul asta vrea sa-i asimileze ca parlamentari, sa circule moca si ei cu avionul de 4 ori pe luna..., salarii..., pensii grase etc etc etc. Legea e in lucru. Bravos! Curat-murdar, coane Relule!
De COMPETENTA, PRICEPERE, BUN SIMT s-o fi auzit, cand numesc astia in locurile astea importante, in sine, dar numite exclusiv pe criterii politice?

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web