14 octombrie 2008

Curtea de Conturi, oaaau! "Cine, nea Nicu?" Esteee! Si coana liberala Dascalu...Gata, s-a dat! Altceva la rand !

Prin urmare, N.Vacaroiu, fost prim-ministru (apolitic, apoi PSD), din randurile fostilor activisti PCR (Consiliu de Planificare, socialista..., dezvoltare multilaterala , fost si presedinte (in doua randuri) al Senatului, fost aproape o luna si Presedinte al Statului, iata-l pe nea Nicu tragand pe un loc caldut, cu vreo 20.000 lei/ luna...: al mai tare la Curtea de Conturi. Ce sa mai caute nea Nicu sa se lupte cu Florin Calinescu si PNL pentru a-i reprezenta pe argeseni, are el fata de asa ceva?! Ce, presedintele de onoare al PSD mai candideaza? Cum sa mai mearga oamenii astia in alegeri pe uninominal, la varsta asta..., dupa ce au fost "lideri maximi"?

...Apropo de onoare: aia de la PNL, cu salariu si venituri de...moare lumea, cu atatea numiri in AGA, CA etc de nici ea nu le mai stia (bagasera astia de la Guvern o alta ordonanta in care nici macar prezenta la lucrarile AGA, CA etc nu mai era necesara ca sa intre sutele de milioane in cont per prezenta...), coana Dascalu, a fost unsa de PNL, prin nasul D.R.Rusanu, vicepresedinte la Curtea de Conturi. Data naibii muierea asta, nu gluma! Si "specialista", "of,of, mai, mai!...". Cu "onoare" zicea si ea ca va activa la Curte. Fi-ti-ar onoarea de ras!

Si Gheorghe Funar si-a pus si el nevasta acolo, ca membru. Surprinzator, PRM a numit toti atatia membri pe acolo ca si fostii aliati PDL si PNL.

Deloc surprinzator, Vacaroiu vrea ca institutia sa sa fie "principala seva" de legi s.a., promitand totodata..."transparenta".

Ca si cand, de maine, cica astia ajunsi pe la Curtea de Conturi nu mai sunt politicieni, nu-si mai cunosc "nasii" si nici "matca" de unde se trag..., "fratii" de partid.

Ma, papagalilor (indiferent de sex), cine va mai crede?
Mizeaza cineva pe mai mult de 10% la alegerile din preajma Zilei Nationale? Hai, 15%...

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web