15 octombrie 2008

Cand baietelul de Primaverii, Geoana, era injurat la Iasi, ai lui Felix& PSD& PRM "certificau": tov.impuscat in 22.12.89 n-a avut o letcaie "afara".

In vreme ce M.Geoana era injurat si blestemat la Iasi, unde a sfidat enoriasii de rand, afisandu-se electoral sa pupe moastele Sf.Paraschiva (are habar ce anume inseama "moaste sau "prostanacul" nu era ateu ori "liber cugetator" ca presedintele onorific Iliescu?), oamenii lui Felix se gudurau de mama focului, fericiti nevoie - mare ca a lor Comisie...a scos (si asa a votat Parlamentul, cu voturile PSD&PRM) ca "Nicolae Ceausescu nu a avut conturi in strainatate".
Ba, unul de la PC nu mai putea de mila..., "ce cinstit a fost el, tov. Ceausescu"...etc. Pai, atunci, de ce v-ati grabit a disperare sa-l impuscati, tovarasi?! Era cinstit..., ai? N-avea conturi..., ai? Ce mai furati voi, ai?
Asa, cica l-au "spalat" pe Felix, care acum poate spune "uite, domne, vezi ca eu n-am ciordit nimic cu Crescent-ul?". N-a fost turnator, se stie (s-a judecat si se judeca iar cu CNSAS). Acum, n-a furat din conturile lui Ceausescu (ale Romaniei!), se stie, deci.
Onor (halal!) Comisia asta...i-a intrebat si pe Voiculescu sau gen.Plesita sau...pe cativa din Top 300 (sau 500)? Daca-i pui la dectetorul de minciuni pe astia, nu s-o strica oare aparatul asta?!
Comisia, da, Parlamentul, "da, Ceausescu nu a avut conturi in strainatate"...
Da' poporul, pentru care va dati de mama focului ca va pasa, ciorditorilor, nesimtitilor, imbuibatilor, stiti voi ce zice? ADEVARUL zice! Acela stiut de toata lumea.
Porcul daca sta in rahat permanent, de la un moment dat, i se pare ca sta in curatenie si se spala mereu cu rahat...De multe ori, chiar il mananca.
Morala, ah, morala..., ce caracteristica umana infecta!

3 comentarii:

Anonim spunea...

SA-AU INFRUPTAT TOTI DIN PLACINTA CONTURILOR LUI CEASCA SI ACUMA ZIC CA NU A AVUT BANI IN STRAINATATE, MORTII LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

L-au impuscat pe dictator ca sa nu se afle din ce pregateau ei sa fure, nu ca ar fi furat ala. Pe Ceausescu il foloseau toti, era si dement, dar e clar ca multi milionari azi din topurile astea au inceput sa faca bani furand din conturile Crescent, UTC, UGSR, PCR, BTT etc.
Asa e, pe bune, nu mai intereseaza pe nimeni ce zic parlamentarii, pe oficial, cum se zice. Stiu si eu unul din astia, care isi pune in imagine cu Europa, cu cinste, profesionisti si alte apelative cinstite, demne, dar e doar de fatada, in spate, un escroc. Cati sunt altfel? Trei, doi, unul, sau O.

Prostovanul de Geoana crede ca daca apare la Sf.Parascheva pupand moastele printre oamenii de rand, el isi atrage voturi.
Au votat sa dea bani la profesori, la pensionarii cu gradul 1 si 2, si acum umbla astia de la guvern sa faca orice ca sa nu dea banii, insa ei si-au pus rude, familii intregi in posturi grase, isi dau lor pensii si salarii babane, fura din toate partile tara asta si am ajuns sat fara stapan, cu hotii pusi la stana paznici.

Corecta afirmatia ta cu votarea, nu are sens sa mai mergi cand stii ce mafioti sunt.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ anonim:

Shht! Nu mai spune la nimeni... :)

@ alexoaia daniel:

Ciordelile s-au prescris, s-au uitat, s-au..."folosit", s-au mai "dat", s-a mai "cotat" etc...

Cred ca nicaieri in lume nu exista mai multa imoralitate in politica precum la noi. Majoritatea politicienilor se aduna la moaste mereu la astfel de evenimente. Dar Geoana, e chiar penibil...
Nici Iliescu, "liber cugetatorul-ateu" sau ce o mai fi nu era mai breaz.
Nu sare departe aschia de...Primaverii :).

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web