17 octombrie 2008

49,5% din cerealele, fructele si legumele produse in UE, CONTAMINATE!! Ne omoara cu zile...

Francezii din Miscarea pentru drepturile si respectul generatiilor viitoare (MDRGF), care a lucrat si vazut viitorul raport al Comisiei Europene pe tema comercializarii cerealelor, fructelor si legumelor, afirma ca in anul 2006 s-au depistat pesticide in 49,5% din cerealele, fructele, legumele care sunt produse in UE In Uniunea Europeana. Acesta e maximul nivelului contaminarii ce s-a inregistrat in istoria europeana (conform Yahoo Science, pe 16 oct. a.c.)!

Conform Pesticide Action Network (PAN) Europe, "O proportie record de fructe si legume sunt contaminate, in timp ce 23 de pesticide au fost detectate la un nivel foarte ridicat, suficient incat sa reprezinte un pericol pentru sanatatea oamenilor"...

De asemenea, TVR2 a relatat ca, in urma controalelor efectuate de autoritati in acest an, in Romania aprox 6% din aceste alimente comercializate au fost descoperite ca foarte periculoase pentru consum si, apoi, distruse (la prima vedere, procentul pare mica..., insa si atat e foarte foarte mult si extrem de periculos pentru noi!).

Daca ne uitam in supermarket-uri, mai toate astea sunt...rotofeie, identice ca dimensiuni (per produs), arata frumos. Gust? Sanatoase? Hm...!!
Ne omoara astia cu zile...

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web